Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Grip 2 Naturfag Arbeidsbok
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Heftet

På lager - sendes nå
199,-

Grip 2 Naturfag Arbeidsbok
Kompetansemålene etter 5.-7. trinn

GRIP fokuserer på å presentere fagstoff på en enkel måte. Språket er tilpasset voksne deltakere med lite skolebakgrunn fra hjemlandet. Det visuelle uttrykket er ryddig og enkelt, med variert bruk av foto og tegninger.
Grunnboken GRIP 2 Samfunnsfag og Naturfag gir deltakerne basiskunnskaper i de to fagene, og dekker kompetansemålene etter 7. trinn i læreplanen. Boken er tydelig delt i to og er enkel å orientere seg i.
Arbeidsboken GRIP 2 Naturfag inneholder oppgaver til naturfag. Eksempler på emner er: organsystemer i kroppen, god helse, rusmidler, organismer i naturen, kjemiske reaksjoner, bergarter, energi, elektrisitet og magnetisme.

GRIP digitale ressurser
På verkets nettsted finner du GRIP 2 Samfunnsfag og Naturfag som digital bok, der deltakeren vil finne støtte i lyd og oversettelser til morsmålet. I lærerveiledningen finner læreren supplerende oppgavemateriell til nedlasting samt tips til undervisningen.

Forfatteren Tove Haugsland har lang erfaring med undervisning av voksne innvandrere. Haugsland har jobbet med fagene matematikk og naturfag på grunnskole for unge og voksne og er i dag tilknyttet Johannes Læringssenter i Stavanger som rådgiver og lærer.

Forfattere:
ISBN:
9788211028570
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
184
Verk:
GRIP
Trinn:
5, 6, 7
Grip 2 Naturfag Arbeidsbok