Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
kommer GRIP naturfag 1 grunnbok
Språk
Bokmål
Format
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
549,-
Forventes utgitt 13.08.2024

Vi åpner for forhåndskjøp 180 dager før planlagt utgivelsesdato.

GRIP naturfag 1 grunnbok
Kompetansemålene etter modul 1

GRIP naturfag 1 grunnbok dekker kompetansemålene etter modul 1 i læreplan i naturfag for forberedende opplæring for voksne (FOV).

GRIP naturfag 1 grunnbok har syv kapitler: 1 Kroppen, 2 Helse, 3 Kosthold, 4 Livet i naturen, 5 Årstider, 6 Mennesker og naturen, 7 Stoffer og temperatur. Hvert kapittel har en hoveddel og en fordypningsdel. Gjennomgangsfigurer gjør stoffet deltakernært og enklere å snakke om.

Forfatterne Tove Haugsland og Stian Hermann Røst underviser voksne innvandrere i naturfag ved Johannes Læringssenter i Stavanger.

GRIP er et læreverk for voksne minoritetsspråklige som får opplæring i norsk, engelsk, samfunnsfag, naturfag og matematikk på nivået under videregående. Verket kombinerer fag og språkopplæring.

Verket består av grunnbok og arbeidsbok til hver modul, i tillegg til GRIPportalen, vår digitale portal for forberedende opplæring for voksne (FOV).

GRIP presenterer fagstoff på en enkel måte. Språket er tilpasset voksne deltakere med lite skolebakgrunn fra hjemlandet. Læreverket betoner praktisk språkbruk og legger vekt på hverdagssituasjoner, studier og yrkesliv.


Forfattere:
ISBN:
9788211047885
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
148
Verk:
GRIP
GRIP naturfag 1 grunnbok