Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Resepsjonsfaget Vg3, d-bok
Forfattere:
ISBN:
9788245015225
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
276
Verk:
Service og samferdsel
Trinn:
VG3
Resepsjonsfaget Vg3, d-bok

Resepsjonsfaget Vg3, d-bok
Service og samferdsel vg3

Boka tar for seg ulike sider ved resepsjonsfaget. Her kan du lese om kommunikasjon, sikkerhet i overnattingsbedrifter, salg, kundeoppfølgingssystemer og mye annet. Boken er skrevet for elever i resepsjonsfaget Vg3 og for lærlinger. Sammen med et fagnettsted dekker den alle hovedområdene i faget. Fagnettstedet inneholder et stort utvalg av oppgaver, lenkesamlinger og en del tilleggsstoff. Det er svært nyttig å bruke fagnettstedet sammen med boka.

Inger Hanne Linga har utdannelse i hotelladministrasjon fra Høgskolen i Stavanger (nå Universitetet i Stavanger). Hun har arbeidet ved Hotell Molde Fjordstuer i en årrekke, de første årene som restaurantsjef og de siste årene som hotellsjef.

Siv Sandøy har master i reiseliv. Hun erfaring fra reiselivsbransjen, og hun har i flere år undervist i Service og samferdsel. Hun har bidratt til flere lærebøker innen reiseliv, og arbeider nå som rådgiver for fagopplæringen innen Service og samferdsel i Møre og Romsdal.

Mathilde Aarø har Bachelor of Business Hospitality and Tourism fra International College of Management, Sydney, Australia. Hun har mange års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen både i Norge og Australia.

Resepsjonsfaget Vg3, d-bok er en digital utgave av papirboken. Med d-boken åpner det seg nye muligheter og er tilpasset bruk på PC, Mac og nettbrett.

Resepsjonsfaget Vg3, d-bok har følgende funksjonalitet:
- Utheving og notater
- Slå opp i ordbøker, søkemotorer og leksikon på nett
- Lagre og skrive ut uthevinger og notater
- Favorittmerke sider
- Søke etter ord eller fraser

Bøker i samme serie