Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Fag: Service og samferdsel
Trinn: Vg1-Vg3. Yrkesfaglig utdanningsprogram
Læreplan: Kunnskapsløftet. Følger revidert læreplan
Komponenter: Lærebøker, fagnettsted, begrepsdatabase, lærerveiledning på nett og d-bøker (digitale bøker)

Om service og samferdsel-bøkene
Vi har flere bøker i service og samferdsel, både for Vg1 og Vg2, samt for Vg3 lærlinger.
For Vg1 har vi nye bøker fra høsten 2016. De tre bøkene Markedsføring og salg, Administrasjon og økonomi og Sikkerhet og transport dekker de nye kompetansemålene i programfagene, etter ny læreplan fra desember 2015. Til de nye yrkesteori-bøkene hører det med et stort og innholdsrikt fagnettsted.
For Vg2 tilbyr vi reviderte læreverk i salg, service og sikkerhet fra 2015: Markedsføring og salg, Økonomi og administrasjon og Sikkerhet. I tillegg har vi bøker for reiseliv og transport og logistikk.
For Vg3 har vi flere nye læreverk for lærlinger i bedrift: kontor- og administrasjonsfaget, salgsfaget, reiselivsfaget, resepsjonsfaget. Alle bøkene er fra 2014.

Hvorfor velge våre service og samferdsel-bøker?
Fagbokforlaget har i flere år utgitt bøker for service og samferdsel-fagene. Vi har knyttet til oss en god forfatterstab som jobber tett på situasjonen i dagens klasserom og praksissituasjon. Vi tilbyr læreverk for store fellesfag og små spesialiseringer, og bredden i porteføljen vår gjør at vi hele tiden ser fagene og læreverkene vi lager i sammenheng.

Fagnettsteder
Til læreverkene våre har vi flere typer fagnettsteder. I 2014 kom begrepsdatabasene i service og samferdsel og restaurant og matfag. I begrepsdatabasen for restaurant og matfag finnes fagbegreper oversatt til åtte språk: arabisk, kurdisk sorani, polsk, somali, thai, litauisk, pashto og persisk. Til service og samferdsel finnes fagbegreper oversatt til fem språk: arabisk, kurdisk sorani, polsk, somali og thai.

Begrepsdatabasen til service og samferdsel: http://ssbegrep.fagbokforlaget.no/ 

Begrepsdatabasen til restaurant og matfag: http://rmbegrep.fagbokforlaget.no/ 

Fagnettsted til service og samferdsel VG1
https://servicesamferdsel.portfolio.no/

Vurderingseksemplar
Vi sender gjerne vurderingseksemplar av læreverkene, ta kontakt med markedsavdelingen: undervisning@fagbokforlaget.no

Tilgang digital bok
Ønsker du tilgang til læreverkenes digitale bøker, ta kontakt med vår digitalavdeling: digitalt@fagbokforlaget.no

Andre henvendelser
For mer informasjon om læreverkene og generelle henvendelser, ta kontakt med markedskonsulent Hilde Kristoffersen: h.kristoffersen@fagbokforlaget.no. Tlf: 90696127.

Informasjon om læreverkets innhold
For spørsmål om læreverkenes innhold, struktur og pedagogikk, ta kontakt med redaktør Anne Berrefjord: anne.berrefjord@fagbokforlaget.no. Tlf: 97057405. 

Bøker og digitale ressurser

lukk
Velg trinn
Velg språk
Vis kun