Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Flerspråklig
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Heftet

Digital ressurs i salg
199,-

Reiselivsfaget vg3, d-bok
Service og samferdsel vg3

Boka tar for seg ulike sider ved norsk reiseliv. Her kan du lese om kommunikasjon, om det helhetlige reiselivsproduktet, om salg og markedsføring og mye annet. Boken er skrevet for elever i Reiselivsfaget Vg3 og for lærlinger i reiselivsbedrifter. Sammen med et fagnettsted dekker den alle hovedområdene i faget. Fagnettstedet inneholder et stort utvalg av oppgaver, lenkesamlinger og en del tilleggsstoff. Det er svært nyttig å bruke fagnettstedet sammen med boka.

Reiselivsfaget vg3, d-bok er en digital utgave av papirboka. Med d-boken åpner det seg nye muligheter og den er tilpasset bruk på PC, Mac og nettbrett.

 Reiselivsfaget vg3, d-bok har følgende funksjonalitet:
- Utheving og notater
- Slå opp i ordbøker, søkemotorer og leksikon på nett
- Lagre og skrive uthevninger og notater
- Favorittmerke sider
- Søke etter ord og fraser

Se www.fagbokforlaget.no/d-bok for mer informasjon.

Gunn Vivian Rønningen er utdannet innen reiseliv og har tilleggsutdanning innen juss. Hun er lærer i videregående skole, og arbeider dessuten som reiseleder. Hun har tidligere bidratt til utvikling av lærebøker i Reiseliv og språk.

Elin Synnøve Raae Stedje er siviløkonom og har tilleggsutdanning innen språk og pedagogikk. Hun har erfaring fra næringsliv og underviser nå både på videregående skole og teknisk fagskole.

Siv Sandøy har master i reiseliv. Hun har erfaring fra reiselivsbransjen, og har i flere år undervist i Service og samferdsel. Hun har bidratt
til flere lærebøker innen reiseliv, og arbeider nå som rådgiver for fagopplæringen innen Service og samferdsel i Møre og Romsdal.

Forfattere:
ISBN:
9788245015218
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
325
Verk:
Service og samferdsel
Trinn:
VG3
Reiselivsfaget vg3, d-bok