Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Nå begynner vi! Arbeidsbok, d-bok
Språk
Bokmål
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
365,-

Nå begynner vi! Arbeidsbok, d-bok
For deg som skal begynne å lære norsk - Nivå A1-A2

Nå begynner vi! er et læreverk for deg som skal begynne å lære norsk. Verket er en læringspakke bestående av grunnbok, arbeidsbok, app og nettressurser. Nå begynner vi! passer for studier ved ulike læresteder som tilbyr norskkurs både i Norge og i utlandet, og for studier ved universiteter og høyskoler. Nå begynner vi! er første del av flere læreverk for de ulike nivåene i norskopplæringen. 

Andre bøker i Norsk for deg!-serien er Opp og fram! (B1), Det går bra! (B2 C1), I samme båt! (C1), Norsk for deg: Grammatikkoppgaver (B2 C1) og Helsenorsk for deg! (A1 B2).

Grunnboka inneholder ulike typer tekster (dialoger, faktatekster, beskrivende tekster m.m.). Temaene i tekstene er valgt ut på grunnlag av Læreplanen i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere, og dekker nivåene A1 og A2. Tekstene har et dagsaktuelt og moderne vokabular, og belyser hverdagsrelaterte problemstillinger i dagens Norge i et enkelt og naturlig språk. Grunnboka inneholder også en minigrammatikk og et kapittel om grunnleggende uttale.

Arbeidsboka inneholder mange grammatikkoppgaver av ulik art. Oppgavene følger opp vokabularet og progresjonen i grunnboka.

Nettressursene består av nettsiden www.norskfordeg.no, Norsk for deg!-appen og nettkurs.
Forfattere:
ISBN:
9788245036954
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
350
Verk:
Norsk for deg!
Nå begynner vi! Arbeidsbok, d-bok