Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Elle Melle ABC, d-bok
Forfattere:
ISBN:
9788211018083
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Elle Melle
Trinn:
1
Gå til ressurs
Elle Melle ABC, d-bok

Elle Melle ABC, d-bok
Norsk for barnetrinnet

Elle Melle 1 4                                                                                                                                                                                                                            Elle Melle er et norskverk for 1 4 trinn. Læreverket kjennetegnes ved flotte illustrasjoner, grundig gjennomgang av lydene i alfabetet, nivådelte tekster, og ikke minst innholdsrike og gode lærerveiledninger. Verket følger et gjennomført pedagogisk system som baserer seg på Anne-Lise Gjerdrums lange erfaring som lærebokforfatter. Anne Lise Aasgaard Solli er medforfatter fra og med 3. trinn.

Elle Melle ABC                                                                                                                                                                                                                           ABC-boka inneholder bokstavoppslag til bokstavene i alfabetet. Hver bokstav har sin egen sang og illustrasjon. Mellom og etter bokstavoppslagene er det satt inn lesetekster som egner seg godt til veiledet lesing. Lesetekstene er delt inn i tre nivåer med hensyn til vanskelighetsgrad. Første og andre nivå har fått mest plass, og tekstene består blant annet av rim og regler, sanger, brev og eventyr. Alle tekstene har fargerike og flotte illustrasjoner som skaper nysgjerrighet for hva teksten vil bringe.

Nettsider www.fagbokforlaget.no/ellemelle

Elle Melle ABC, d-bok, d-bok er en digital utgave av papirboka. Med d-boken åpner det seg nye muligheter og den er tilpasset bruk på PC, Mac og nettbrett.

Elle Melle ABC, d-bok, d-bok har følgende funksjonalitet:
- Lyd
- Utheving og notater
- Slå opp i ordbøker, søkemotorer og leksikon på nett
- Lagre og skrive uthevninger og notater
- Favorittmerke sider
- Søke etter ord og fraser

Se www.fagbokforlaget.no/d-bok for mer informasjon.


Format
Språk
Digital ressurs i salg
Antall
119,-

Bøker i samme serie