Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Veien inn A2 Tekst- og arbeidsbok
Språk
Bokmål
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
229,-

Veien inn A2 Tekst- og arbeidsbok
Nivå A2, Spor 2 og 3, Norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere

Nettkurset Veien inn er et komplett digitalt læreverk i norsk som andrespråk og følger Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere (2012). Veien inn tekst- og arbeidsbok har blitt til etter stor etterspørsel fra lærere og voksenopplæringssentre som bruker Veien inn i kombinasjon med klasseromsundervisning.

Veien inn Tekst- og arbeidsbok er et supplement til nettkurset og er spesielt tilrettelagt for kombikurs (kombinert klasseroms- og nettkurs), og gjør klasseromsundervisningen mer effektiv. Bøker og nettressurs kan også brukes som selvstudium.Boken inneholder et utvalg viktige tekster fra hvert tema i nettressursen, spørsmål til tekstene, ordbank, forslag til muntlige aktiviteter i klassen, bildeoppgaver, grammatikkoppgaver, uttaleøvinger og et oversiktsskjema over alle leksjonene i nettkurset.

Veien inn dekker nivåene A1-C1 og hvert nivå (A1-B2) har sin egen tekst- og arbeidsbok. Hver bok dekker i likhet med nettkurset alle domenene i læreplanen, og én bok for hvert nivå sikrer nok oppgaver og differensieringsmuligheter for ulike deltakere. I nettkurset til Veien inn ligger også lærerveiledningen tilgjengelig som blant annet gir læreren tips til undervisningsopplegg.

Forfattere:
ISBN:
9788211025562
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
291
Verk:
Min vei
Veien inn A2 Tekst- og arbeidsbok