Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
kommer Tømrerboka, d-bok
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Heftet

Forventes utgitt 09.05.2023
219,-

Tømrerboka, d-bok
vg2 tømrer /vg3 tømrerfaget

Dette læreverket dekker den nye læreplanen for Tømrerfaget vg2 og vg3 etter fagfornyelsen. Tømrerboka tar sikte på å gi eleven og læreren en god innføring i faget og skape forståelse for tømrerfagets kompleksitet, uten å virke overveldende. Læreverket består av en trykt bok samt nettressurs. 

Tømrerboka dekker tema konstruksjoner og klimaskall, vinduer, dører og innvendig arbeid, samt materialegenskaper varmeisolering og tetting. Tømrerboka tar også for seg kjerneelementene i læreplanen til vg3 innen de samme temaene. Tømrerboka er rikt illustrert, og det er lagt vekt på å gi gode eksempler gjennom bilder og figurer.

Lars-Christian Tryger Danielsen har svennebrev i tømrerfaget og er utdannet yrkesfaglærer ved Oslo MET. Til daglig jobber han ved Bjertnes VGS i Nittedal. Med bred erfaring fra tømrerbransjen og fra byggevarehandel kombinert med en iver for å skape læringsglede hos elevene har Lars-Christian bidratt stort inn i bokprosjektet Tømrerboka. Han var initiativtager til å skrive denne tømrerboka.

Lars Einar Falao har mesterbrev i tømrerfaget og en mastergrad i yrkespedagogikk fra Oslo MET. Til daglig jobber han både på Nesbru VGS som byggfaglærer og på Oslo MET som lektor ved Yrkesfaglærerutdanningen. Lars-Einar er tidligere fotballspiller og brenner for bærekraftig utvikling og for å skape læringsglede gjennom en praktisk pedagogisk tilnærming.

Forfattere:
ISBN:
9788211045829
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
320
Verk:
Tømrer
Trinn:
VG2, VG3
Tømrerboka, d-bok