Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål Nynorsk
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
859,-

Tømrerboka
vg2 tømrer / vg3 tømrerfaget

Dette læreverket dekker den nye læreplanen for tømrerfaget vg2 og vg3 etter fagfornyelsen. Tømrerboka tar sikte på å gi eleven og læreren en god innføring i faget og skape forståelse for tømrerfagets kompleksitet, uten å virke overveldende. Læreverket består av en trykt bok samt nettressurs.

Tømrerboka dekker temaene konstruksjoner og klimaskall, vinduer, dører og innvendig arbeid, samt materialegenskaper varmeisolering og tetting. Boka dekker også kjernelementene i læreplanen grundig og de tverrfaglige temaene er godt belyste og innarbeidet i fagteksten. Fagstoffet er rikt illustrert og det er lagt vekt på å gi gode eksempler gjennom bilder og figurer.

Lars-Christian Tryger Danielsen har svennebrev i tømrerfaget og er utdannet yrkesfaglærer ved OsloMet. Til daglig jobber han ved Bjertnes videregående skole i Nittedal. Tryger Danielsen har bred erfaring fra tømrerbransjen. 

Lars Einar Falao har mesterbrev og 25 års praktisk erfaring i tømrerfaget. Han har en mastergrad i yrkespedagogikk frå OsloMet og har 20 års erfaring som yrkesfaglærer. Til daglig jobber han som yrkesfaglærer ved Nesbru videregående skole og som lektor ved yrkesfaglærerutdanningen på OsloMet. 

Begge forfatterne jobber ut ifra en praktisk pedagogisk tilnærming og brenner for å skape læringsglede hos elevene, noe denne boka bærer preg av.

Forfattere:
ISBN:
9788211045805
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
320
Verk:
Tømrer
Trinn:
VG2, VG3
Tømrerboka