Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
199,-

Respirasjonssystemet
En innføring

Respirasjonssystemet er en innføringsbok i et sentralt tema innen anatomi og fysiologi. God kunnskap om respirasjonssystemet er avgjørende for en grunnleggende forståelse av hvordan det friske mennesket fungerer. Det gir også et grunnlag for å forstå sykdommer som er knyttet til respirasjonssystemet, og hvordan disse diagnostiseres og behandles.

Boka er pedagogisk oppbygget og dekker faginnholdet for nasjonal deleksamen i anatomi, fysiologi og biokjemi for bachelorutdanningen i sykepleie. Boka har også kliniske eksempler og oppgaver som gjør den ypperlig for repetisjon før eksamen. Veiledende svar til oppgavene kan lastes ned fra nettet.

Primærmålgruppen er sykepleierstudenter, men andre studenter innenfor helsefag og idrettsfag vil også ha stor nytte av boka. 

Åshild Odden Miland har en doktorgrad i medisinsk fysiologi fra UiT Norges arktiske universitet, og har i en årrekke undervist helsefagstudenter der i anatomi og fysiologi. Hun er fagansvarlig for områdene fysiologi og respirasjonsfysiologi i Store norske leksikon. For tiden er hun ansatt som førsteamanuensis i fysiologi ved OsloMet. 

Boka Respirasjonssystemet inngår i Fagbokforlagets Rett på sak!-serie i naturvitenskapelige emner for sykepleierstudenter.

Forfattere:
ISBN:
9788245037630
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
88
Verk:
Rett på sak
Respirasjonssystemet