Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Blodet og immunsystemet
Forfattere:
ISBN:
9788245023800
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
150
Verk:
En innføring
Digital ressurs
Blodet og immunsystemet

Blodet og immunsystemet
En innføring


Blodet og immunsystemet er en innføringsbok i to sentrale temaer innenfor anatomi og fysiologi. God kunnskap om blodets funksjon og immunsystemets oppbygning og effekter gir grunnleggende forståelse av hvordan det friske mennesket fungerer, men også av mange vanlige sykdomsårsaker og -behandlinger, som kreft, kreftbehandling og stamcelleterapi.

Boken dekker faginnholdet for nasjonal deleksamen i anatomi, fysiologi og biokjemi på bachelorutdanningen i sykepleie. Målgruppen er primært bachelorstudenter i sykepleie. Andre studenter innenfor helsefag og idrettsfag vil også kunne ha stor nytte av boken.

Blodet og immunsystemet inngår i Fagbokforlagets «kortlest»-serie i naturvitenskapelige emner for sykepleiestudenter.

Brynjar Foss er professor og utdannet biolog med doktorgrad fra hematologisk seksjon ved Universitetet i Bergen. Han har lang undervisningserfaring fra videregående skole og institutt for helsefag ved Universitetet i Stavanger, der han har undervist i de naturvitenskapelige fagene. For tiden arbeider han som Product Manager Educational Solutions hos Laerdal Medical i Stavanger. Foss har også skrevet Kjemi, biokjemi og cellebiologi i samme serie.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
199,-

Bøker i samme serie