Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Kjemi, biokjemi og cellebiologi
Forfattere:
ISBN:
9788245019544
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
145
Verk:
Rett på sak
Gå til ressurs
Kjemi, biokjemi og cellebiologi

Kjemi, biokjemi og cellebiologi
En innføring

Kjemi, biokjemi og cellebiologi er en innføringsbok for de naturvitenskapelige fagene i bachelorutdanningen i sykepleie. Grunnleggende kunnskap om kjemi er viktig for bedre forståelse av fag som fysiologi, biokjemi, sykdomslære og farmakologi. Teksten er kort og konsis med gode illustrasjoner. Studenten vil ha utbytte av boken gjennom hele studiet, og den vil også hjelpe leseren til å bestå den nasjonale deleksamen i anatomi, fysiologi og biokjemi.

Kjemi, biokjemi og cellebiologi inngår i Fagbokforlagets «Rett på sak!»-serie i naturvitenskapelige emner for sykepleiestudenter.

Brynjar Foss er utdannet biolog med doktorgrad innen human fysiologi ved Universitetet i Bergen. Han ble professor ved Universitetet i Stavanger (UiS) i 2014 der han underviste i de naturvitenskapelige fagene for sykepleiestudenter i bachelorutdanningen. Frem til 2015 medvirket Foss i utviklingen av en rekke digitale læremidler ved UiS, inkludert e-kompendium, spill, MOOC og ulike typer videoforelesninger. Siden 2016 har han jobbet med digitale læremidler og kursutvikling i det private næringslivet.

Her kan du lese et utdrag fra boken og se innholdsfortegnelsen.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
199,-

Bøker i samme serie