Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Mellomalderen i Noreg: Flukta
Forfattere:
(Illustratør)
ISBN:
9788211037688
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Historier i Samfunnsfag
Trinn:
4, 5, 6, 7
Mellomalderen i Noreg: Flukta

Mellomalderen i Noreg: Flukta
Lesedilla: Historier i samfunnsfag: Klassesett

Vi er i Noreg i år 1216. Visste du at ein konge og familien hans levde i konstant fare for å bli drepne? Og at den største trugselen faktisk kom frå kyrkja? Kva farar trur du ventar Håkon, den vesle kongssonen, som er på veg til slekningar i Nidaros?


HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i korleis det var å leve i ulike periodar av verdshistoria. Ti spennande historier som strekker seg frå steinalderen til renessansen tek lesaren med på ei magisk tidsreise. Alle historiene finst på tre forskjellige lesenivå og som digitale bøker med innlesen tekst. Bøkene inneheld ei spennande historie og interessante faktasider. Det er òg mogleg å supplere med frittståande bøker for å tilpasse behovet til skulen ytterlegare.


I HISTORIER I SAMFUNNSFAG Klassesett får du ei fysisk bokpakke med 10 bøker på lett lesenivå, 10 bøker på middels lesenivå og 10 bøker på høgt lesenivå. Dette gir læraren moglegheit til å drive differensiert undervisning i klasserommet på ein måte som inkluderer og passar alle.


Kombinerer du klassesettet med HISTORIER I SAMFUNNSFAG Digital lærarressurs, får du dessutan tilgang til spennande undervisningsopplegg og materiale som gjer opplevinga og arbeidet med bøkene endå rikare.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
2 059,-

Bøker i samme serie