Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
De tidlige elvekulturene: Veien til Osiris
Forfattere:
(Illustratør)
ISBN:
9788211037572
Utgitt:
Utgave:
1
Trinn:
4, 5, 6, 7
De tidlige elvekulturene: Veien til Osiris

De tidlige elvekulturene: Veien til Osiris
Lesedilla: Historier i samfunnsfag: Klassesett

Vi er i Egypt i år 2400 før vår tidsregning. Visste du at egypterne laget mumier av de døde? Og at det var en vekt som avgjorde om du fikk evig liv eller ble spist av et uhyre? Hvordan tror du det går når lillesøsterne til Teremun dør?


HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i hvordan det var å leve i ulike perioder av verdenshistorien. Ti spennende historier som strekker seg fra steinalderen til renessansen tar leseren med på en magisk tidsreise. Alle historiene finnes på tre forskjellige lesenivåer og som digitale bøker med innlest tekst. Bøkene inneholder en spennende historie og interessante faktasider.


I HISTORIER I SAMFUNNSFAG Klassesett får du en fysisk bokpakke med 10 bøker på lett lesenivå, 10 bøker på middels lesenivå og 10 bøker på høyt lesenivå. Dette gir læreren mulighet til å drive differensiert undervisning i klasserommet på en måte som inkluderer og passer alle. Det er også mulig å supplere med frittstående bøker for å tilpasse skolens behov ytterligere.


Kombinerer du klassesettet med HISTORIER I SAMFUNNSFAG Digital lærerressurs, får du dessuten tilgang til spennende undervisningsopplegg og materiale som gjør opplevelsen og arbeidet med bøkene enda rikere.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
2 059,-