Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Mellomalderen i Europa: Kampen om Jerusalem
Forfattere:
(Illustratør)
ISBN:
9788211037664
Utgitt:
Utgave:
1
Trinn:
4, 5, 6, 7
Mellomalderen i Europa: Kampen om Jerusalem

Mellomalderen i Europa: Kampen om Jerusalem
Lesedilla: Historier i samfunnsfag: Klassesett

Vi er i Frankrike i år 1286.

Visste du at mange vart riddarar og drog til Jerusalem og det heilage landet? Og at det var ei ære å få vere med i kamp? Korleis trur du det går med Bernhard på 12 år når han blir med som våpengut?


HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i korleis det var å leve i ulike periodar av verdshistoria. Ti spennande historier som strekker seg frå steinalderen til renessansen tek lesaren med på ei magisk tidsreise. Alle historiene finst på tre forskjellige lesenivå og som digitale bøker med innlesen tekst. Bøkene inneheld ei spennande historie og interessante faktasider. Det er òg mogleg å supplere med frittståande bøker for å tilpasse behovet til skulen ytterlegare.


I HISTORIER I SAMFUNNSFAG Klassesett får du ei fysisk bokpakke med 10 bøker på lett lesenivå, 10 bøker på middels lesenivå og 10 bøker på høgt lesenivå. Dette gir læraren moglegheit til å drive differensiert undervisning i klasserommet på ein måte som inkluderer og passar alle.


Kombinerer du klassesettet med HISTORIER I SAMFUNNSFAG Digital lærarressurs, får du dessutan tilgang til spennande undervisningsopplegg og materiale som gjer opplevinga og arbeidet med bøkene endå rikare.
Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
139,-