Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Intertekst påbygging Vg3
Forfattere:
ISBN:
9788211039125
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
300
Trinn:
VG3
Intertekst påbygging Vg3

Intertekst påbygging Vg3
påbygging til generell studiekompetanse

Intertekst påbygg er ei lærebok i norsk for elever som går påbygging til generell studiekompetanse.

Boka er skrevet med utgangspunkt i Intertekst vg2 og vg3, og har med seg alt stoffet elevene trenger for å oppnå generell studiekompetanse. Om du har brukt Intertekst før, vil du kjenne igjen mange av kvalitetene du er vant med fra de andre Intertekst-bøkene. Boka følger den samme kjernestrukturen: En redskapsdel med skrivetips og sidemålshjelp, Sjangerkapitler hvor elevene får trinn-for-trinn skrivehjelp i ulike sjangre, Litteratur i samfunn, som guider elevene gjennom hele litteraturhistorien og Språk i samfunn som tar for seg språket vårt før, nå, og sammenlignet med andre språk. 

Har du ikke brukt Intertekst før, vil du raskt forstå hvorfor læreverket er det mest populære norskverket for studiespesialisering.

For å passe inn i et omfattende påbyggingsår, har vi lagt mye arbeid i å velge ut og tilpasse fagstoffet fra Intertekst vg2 og vg3.  Boka skal passe i et intensivt skoleår med 10 timer norsk i uka, i et klasserom med elever med ulik skole- og yrkesbakgrunn. Derfor er kapitler som overlapper i vg2 og vg3 satt sammen, og fagstoffet komprimert.

I nettressursen finner eleven velkjente verktøy til å jobbe videre med skriving, lesing og muntlige ferdigheter.

I lærerressursen finner læreren undervisningsopplegg knyttet til boken.

Intertekst påbygg er også tilgjengelig som digital bok og lydbok.
Format
Språk
Forventes utgitt 01.04.2022
Antall
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
849,-