Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Hverdagsnorsk (klassesett: 30 bøker)
Forfattere:
ISBN:
9788211029645
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
96
Verk:
Hverdagsnorsk
Gå til ressurs
Hverdagsnorsk (klassesett: 30 bøker)

Hverdagsnorsk (klassesett: 30 bøker)
Klassesett: 30 bøker

Hverdagsnorsk - Grunnkurs i norsk språk er en praktisk lærebok som dekker kommunikasjonsbehov knyttet til presentasjon, daglige gjøremål, arbeidsliv og lokalmiljø. I denne boka får deltakerne ordene og uttrykkene de trenger på norsk! Boka er gjennomillustrert og har gratis lydstøtte på norsk, arabisk, somali, tigrinja og dari.

Boka passer for innledende språkopplæring, muntlige introduksjonskurs og norsktrening. Den egner seg også for innvandrere som lærer seg grunnleggende norsk og praktisk kommunikasjon på egen hånd.

 

Hverdagsnorsk legger til rette for å praktisere språket i hverdagssituasjoner og legger et godt grunnlag for videre språkopplæring. De fire første kapitlene tar for seg presentasjon, daglige gjøremål, arbeidsliv og lokalmiljø. Det femte kapitlet gir kortfattet og nyttig informasjon om Norge og norsk kultur. Hvert kapittel har differensieringsmateriell, og bak i boka er det plass til egne notater. I boka finnes det også en bildeordliste og tips til lærer eller norsktrener. Gratis lydstøtte finnes på norsk og flere innvandrerspråk.

 

Hverdagsnorsk selges enkeltvis og i rabatterte pakkeløsninger på 15 eller 30 bøker.

 

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
3 059,-

Bøker i samme serie