Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Baker og konditor nettressurs
Forfattere:
ISBN:
9788211044563
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Baker og konditor
Trinn:
VG2, VG3
Baker og konditor nettressurs

Baker og konditor nettressurs
Digitalt læremiddel for Vg2 baker og konditor

Baker og konditor nettressurs for Vg2/Vg3 baker og konditor er et supplement til bøkene i faget og har godt med innhold til både elev og lærer. Ressursen blir tilgjengelig med noe innhold i august og vil ferdigstilles med alt innhold i desember 2021.

Ressursen er bygget opp av fem moduler:
  • Illustrerte fagbegreper: en omfattende søkbar database med sentrale begreper i fagene.
  • Filmer: Pedagogisk oppbygde filmer som både støtter innlæringen av faget og gir inspirasjon til å utforske faget. Flere av filmene fokuserer på innlæring av praktiske teknikker, som håndelting eller håndpisking.
  • En rekke praktiske oppgaver som engasjerer og aktiviserer elevene og gir dem erfaring med sentrale arbeidsoppgaver i faget.
  • Modulen MyFoodOffice er et arbeidsverktøy hvor elevene kan øve på kalkulasjon og varedeklarasjon. Eleven kan lage egne oppskrifter, beregne kostnader og skrive ut etiketter med riktig deklarasjon.
  • Dokumentasjonsverktøy: dette er et helt nyutviklet verktøy for yrkesfagene hvor eleven får støtte og inspirasjon til å skrive refleksjonsnotater etter endt økt i kjøkkenet.
  • HMS: en rekke plakater som viser viktigheten av hms i baker- og konditorfaget. Disse kan skrives ut og henges opp i klasserom og verksted.

Fordi de praktiske oppgavene tar utgangspunkt i oppgaver bakere og konditorer må løse i hverdagen, egner ressursen seg godt til yrkesfaglig fordypning.
Format
Språk
Forventes utgitt 31.08.2021
Antall
0,-

Bøker i samme serie