Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Bøkenes verden - lettleste bøker for deg som lærer norsk

Digitalbok-biblioteket Bøkenes verden kombinerer leseglede og språklæring for voksne innvandrere som lærer norsk. Biblioteket består av lettleste bokserier på flere nivå. Alle bokseriene er illustrerte og har integrerte ordlister med oversettelser til flere innvandrerspråk.

Bokserier (flere serier lanseres snart)
- Mysterier langt nord av Thea Sofie Melberg

Ta kontakt for klassesett.

Mysterier langt nord - Lettlest krim med integrert lydbok

Tema/sjanger: krim og mysterier
Nivå: A2-B2
Titler:
Postkortene fra fortiden
Innbrudd på påskefjellet
(Kommer: Kampen om fiskebruket)

Mysterier langt nord består av lettleste krimhistorier. I disse spennende og lettleste kriminalfortellingene møter du journalisten Kristin, som må løse mysterier med røtter i fortiden. Bøkene er illustrert med stemningsgivende foto og har integrert lydbok som støtter lesingen. Alle bøkene har også ordlistefunksjonalitet med oversettelser til flere innvandrerspråk.

Om forfatteren:
Thea Sofie Melberg har mer enn 10 års undervisningserfaring i norsk som andrespråk for voksne. Hun har jobbet med kreativ skriving både for nettmagasiner og for radio. For tiden jobber hun frilans med ulike skriveprosjekter, oversetting og med nettbaserte kurs i undervisningsmetoder for språklærere. Thea Sofie og kollega Sissel Ofstad står bak Facebook-gruppen Les norsk. Her gir de lærere og deltakere forskjellige lese- og skrivetips.

For klassesett og mer informasjon om våre lettleste bokserier, ta kontakt med markedskonsulent Gudrun Kringlebotn.
E-post: gudrun.kringlebotn@fagbokforlaget.no

Bøker og digitale ressurser

lukk
Velg trinn
Velg språk
Vis kun