Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Flerspråklig
Format

Heftet

På lager - sendes nå
409,-

Undrelaboratoriet 6 Lærerveiledning
Naturfag for mellomtrinnet

Undrelaboratoriet passer for alle lærere som ønsker å jobbe utforskende slik læreplanen legger opp til. Hvert kompetansemål i naturfag er gjort om til et forskerspørsmål som elevene skal utforske sammen i klassen – for eksempel blir «Elevene skal utforske faseoverganger og kjemiske reaksjoner og beskrive hva som kjennetegner dem» snudd til problemstillingen «Hva skjer når vi blander kjemiske stoffer?».

I Undrelaboratoriet brukes en forenklet naturvitenskapelig metode og tenkemåte. Elevene blir først introdusert for forskerspørsmålet. Deretter skal de lage hypoteser, gjøre egne undersøkelser og til slutt lese en fagtekst. Denne rytmen gjentas i verket og gir struktur og forutsigbarhet i læringsprosessen. Undervisningsoppleggene er varierte og inneholder enkle og morsomme eksperimenter, skriverammer til rapporter, fagtekster og ulike oppgavetyper.

Lærerveiledningen inneholder praktiske tips til gjennomføring, faglig bakgrunnsstoff, lister over utstyr, tips til tverrfaglig arbeid og ekstra eksperimenter. Du får støtte og oversikt i lærerveiledningen og kan føle deg trygg som lærer i Undrelaboratoriet, også om du ikke har mye erfaring med utforskende metode fra før.
Forfattere:
ISBN:
9788211046581
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
88
Verk:
Undrelaboratoriet
Trinn:
6
Undrelaboratoriet 6 Lærerveiledning