Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

E-bok i salg / nedlastbar / les info først
161,-

Studieteknikk
En håndbok for studenter i høyere yrkesfaglig utdanning

Når du nå har valgt å starte på høyere yrkesfaglig utdanning,  er det lurt å bruke tida effektivt, det vil si å lære mest og best mulig på kortest mulig tid. Da må du gå systematisk til verks. 

Vi håper denne boka kan hjelpe deg med det!
Vi ønsker at du skal bruke boka som en håndbok, og slå opp på sider og finne temaer og teknikker når du trenger dem. Du vil se at vi viser til både analoge og digitale teknikker og metoder, og at det er opp til den enkelte å velge det som passer best. Vi anbefaler likevel at du leser gjennom hele boka først, for å få oversikt over innholdet og tenke over hvordan nettopp du kan bruke informasjonen, metodene og teknikkene vi beskriver. 

Boka er delt inn i fire kapitler. 
  • Kapittel 1 handler om hva læring er, om betydningen av å lære å lære og om forhold som kan påvirke læringen din. Disse forholdene kan du påvirke! En god start på studiet har alt å si. 
  • Kapittel 2 tar utgangspunkt i kapittel 1 og beskriver hva du kan gjøre selv for å få en best mulig start. 
  • Kapittel 3 beskriver ulike lese-, huske- og notat-teknikker som du kan bruke gjennom studiet for å lære mest mulig effektivt. Prøv dem og finn ut hvilke som passer deg best!
  • Kapittel 4 handler både om hvordan vurdering foregår i høyere yrkesfaglig utdanning, og – når du vet det – om hvordan du best mulig kan forberede og vise hva du har lært og kan.
Forfattere:
ISBN:
9788245048629
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
100
Studieteknikk