Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Norwegian on the Web 2
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
329,-

Norwegian on the Web 2
Arbeidsbok

NoW 2 er et nettbasert norskkurs for voksne, spesielt laget for studenter ved NTNU. Denne arbeidsboka inneholder ulike typer muntlige og skriftlige øvelser: grammatikk-, vokabular- og samtaleoppgaver. Oppgavene er primært beregnet til bruk i klasserommet. Undervisningsressurser inkludert ordlister, lydfiler og oppgaver ligger fritt tilgjengelig på https://www.ntnu.edu/now2.

Kurset er på B1-nivå etter Common European Framework of Reference for Languages. Det bygger på NoW 1, men kan også brukes etter andre nybegynnerkurs i norsk for utlendinger. NoW 2 er utviklet ved Institutt for språk og litteratur ved NTNU.


Bokas forfattere er ansatt ved Institutt for språk og litteratur ved NTNU, hvor de underviser
i norsk for utlendinger på alle nivåer.

Heidi Borghild Helgå (f. 1983) er universitetslektor. Hun har vært med på å utvikle nettkurset NoW 2 og lytte- og uttaleøvelser til NoW 1. Hennes interessefelt er hovedsakelig grammatikk.

Olaf Husby (f. 1951) er førsteamanuensis. Han har undervist i norsk som andrespråk på språkkurs og i fagstudier på bachelor- og masternivå. Han har publisert en rekke bøker, særlig relatert til uttale og tverrspråklige beskrivelser.

Lena Hveding (f. 1975) er universitetslektor. Hun har vært med på å utvikle nettkurset NoW 2. Hennes interessefelt er hovedsakelig sosiolingvistikk.

Cecilie Slinning Knudsen (f. 1985) er universitetslektor. Hennes interessefelt er hovedsakelig andrespråksfonologi og uttaleundervisning. Hun drifter nettsiden www.uttale.no og har holdt flere kurs og foredrag om uttale, samt skrevet en rekke bloggartikler om uttaleundervisning.

Hege K.S. Langfjæran (f. 1976) er universitetslektor. Hun har undervist i norsk og tysk ved forskjellige universiteter i utlandet, og har vært med på å utvikle læreverket LearnNoW 2 helsenorsk, samt lytte- og uttaleøvelser til NoW 1. Hennes interessefelt er hovedsakelig didaktikk og kontrastiv grammatikk.

Forfattere:
ISBN:
9788245023060
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
204
Verk:
Norwegian on the web
Norwegian on the Web 2