Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Norwegian on the Web 2
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
379,-

Norwegian on the Web 2
NoW 2

NoW 2 er et nettbasert norskkurs for voksne. Kurset er spesielt laget for studenter ved NTNU. Denne boka inneholder tekster og grammatikk til kurset. Undervisningsressurser inkludert ordlister, lydfiler og oppgaver ligger fritt tilgjengelig på https://www.ntnu.edu/now2.
Kurset er på B1-nivå etter Common European Framework of Reference for Languages. Det bygger på NoW 1, men kan også brukes etter andre nybegynnerkurs i norsk for utlendinger. NoW 2 er utviklet ved Institutt for språk og litteratur ved NTNU.

Heidi Borghild Helgå (f. 1983) er universitetslektor ved Institutt for språk og litteratur ved NTNU. Hun underviser i norsk for utlendinger på alle nivåer. Hun har tidligere vært med på å utvikle lytte- og uttaleøvelser til NoW 1. Hennes interessefelt er hovedsakelig grammatikk.

Lena Hveding (f. 1975) er universitetslektor ved Institutt for språk og litteratur ved NTNU. Hun underviser i norsk for utlendinger på alle nivåer.
Hennes interessefelt er hovedsakelig sosiolingvistikk.

Olaf Husby (f. 1951) er førsteamanuensis ved Institutt for språk og litteratur ved NTNU. Han har undervist i norsk som andrespråk på språkkurs og
i fagstudier på bachelor- og masternivå. Han har publisert en rekke bøker særlig relatert til uttale og tverrspråklige beskrivelser.

 

Forfattere:
ISBN:
9788245022216
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
204
Verk:
Norwegian on the web
Norwegian on the Web 2