Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Medarbeidersamtaler
Forfattere:
ISBN:
9788278416310
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
80
Medarbeidersamtaler

Medarbeidersamtaler
i skole og barnehage

I denne boka får du en innføring i hva medarbeidersamtaler er, og gode råd til hvordan du som leder i skole eller barnehage kan gjennomføre effektfulle samtaler med dine ansatte. 

Forfatterne presenterer sentrale typer av såkalte utviklende medarbeidersamtaler. Disse har det felles formålet å utvikle de ansattes evner, kunnskaper og ferdigheter. 

Boka bygger på relevant forskning om medarbeidersamtaler og gir rikelig med praktiske eksempler og verktøy som kan hjelpe deg med å få til medarbeidersamtaler som bidrar til en positiv utvikling for din skole eller barnehage. 

Pål Riis og Siv Jacobsen var i mange år henholdsvis rektor og avdelingsleder ved Ullern videregående skole i Oslo. De ledet arbeidet med å snu en nedleggingstruet skole til en godt søkt skole med gode elevresultater. Skolen ble utnevnt til Nasjonal demonstrasjonsskole 2006-08 og fikk HR-Norges Kompetansepris 2008. Kompetanseprisen ble tildelt for nytenkning innen organisasjon og i forhold til en bred kompetanseheving av personalet. Skolen har bygget opp en sterk oppfølgingskultur der ulike former for medarbeidersamtaler er et sentralt verktøy i utviklingen av personalet.
Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
189,-