Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
299,-

Kombinerte tiltak for personer med rusproblemer
Arbeidsbok

Å slutte med rusmidler er for mange mennesker en svært viktig beslutning i livet. Det er også en av de vanskeligste. Denne arbeidsboken er skrevet for personer som mottar helsehjelp for å få et liv uten avhengighet av rusmidler.

De fleste som har rusproblemer, har også psykiske problemer. Sjansene til å overvinne rusproblemene øker hvis man tar tak i rusproblemene og de psykiske problemene samtidig. Mange har stor nytte av å kombinere rusbehandling med f.eks. samtaleterapi og medisiner mot psykiske vansker. I tillegg er det viktig å delta i fysiske aktiviteter. Sammen gir dette en kroppslig og psykisk styrke som øker sjansene til å overvinne problemene.

Dette er en arbeidsbok til et lærings- og mestringsprogram som gir en forståelse av hvordan rusmiddelmisbruk og psykiske vansker henger sammen. Den gir veiledning og støtte på veien mot et liv uten avhengighet av rusmidler. Det er også viktig å ha støtte av en behandler gjennom hele prosessen.

Boken er utarbeidet i samarbeid med Ålesund behandlingssenter.
Utgivelsen er støttet av ExtraStiftelsen Helse og Rehabilitering.

Les mer om <a href="https://www.fagbokforlaget.no/Kombinerte-behandlingstiltak-for-personer-med-samtidig-rus-og-psykisk-lidelse/I9788245019452">hovedboken</a>.

Forfattere:
(red.)
ISBN:
9788245019650
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
80
Kombinerte tiltak for personer med rusproblemer