Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
205,-

Inn i livet 2 elevbok BM
Religion, livssyn og etikk for barnetrinnet

Inn i livet er et læreverk for RLE-faget 1-7 trinn. RLE-fageter stort og omfattende, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevene møte kunnskapsstoffet med deres egen hverdag som utgangspunkt. Gjennom tekster og oppgaver gir vi elevene et tematisk og sammenlignende perspektiv på religioner, livssyn og etikk. Inn i livet er utarbeidet etter læreplanen fra 2008.

I Inn i livet  Elevbok 2 møter barna RLE i et livsnært perspektiv og får innblikk i hvordan barn med ulike religioner og livssyn lever i hverdag og høytid. Bøkene er rikt illustrert med varierte og engasjerende oppgaver som gir elevene anledning til å benytte ulike læringsstiler for å tilegne seg stoffet.

Elevboka er organisert etter ulike temaer der alle religioner og livssyn blir presentert på en likeverdig måte. Tema i 2. klasse er:

- følelser
- hvordan vi skal være mot hverandre
- merkedager og høytider
- høytider i de ulike religionene

I tråd med det gjennomgående prinsippet i verket om å gå fra det nære til det fjerne er høytidsfeiring i familien sentralt i 2. klasse. De høytidene barna kjenner best til, blir omhandlet her.

Inn i livet  Elevbok 2 er engangsbok.

Forfattere:
(Illustratør)
(Illustratør)
ISBN:
9788252175837
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Inn i livet
Trinn:
2
Inn i livet 2 elevbok BM