Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Inn i livet 5 elevbok BM
Forfattere:
(Illustratør)
(Illustratør)
ISBN:
9788252174601
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Inn i livet
Trinn:
5
Gå til ressurs
Inn i livet 5 elevbok BM

Inn i livet 5 elevbok BM
Religion, livssyn og etikk for barnetrinnet

Inn i livet er et læreverk for RLE-faget 1-7 trinn. RLE-fageter stort og omfattende, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevene møte kunnskapsstoffet med deres egen hverdag som utgangspunkt. Gjennom tekster og oppgaver gir vi elevene et tematisk og sammenlignende perspektiv på religioner, livssyn og etikk. Inn i livet er utarbeidet etter læreplanen fra 2008.

Inn i livet 5 Elevbok er organisert etter ulike temaer der alle religioner og livssyn blir presentert på en likeverdig måte. Tema i 5. klasse er:

filosofi og etikk
tid og tidsregning
høytider og merkedager
hellige tekster

Inn i livet 5 Elevbok inneholder mange og ulike oppgaver, noe som gir stor grad av variasjon og gjør det enklere å differensiere. De ulike oppgavetypene er markert med ikoner som tydelig viser elevene hva slags arbeid som er ventet av dem. For å hjelpe eleven i lesingen står nøkkelord og ordforklaringer i margen. Det fins også et fyldig stikkordsregister bak i boka. Oppsummeringsoppgaver til hvert kapittel gjør det enklere for eleven å repetere kunnskapsstoffet.

Inn i livet 5 Elevbok er flerårsbok.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
279,-

Bøker i samme serie