Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Innbundet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
329,-

Inn i livet 5 elevbok BM
Religion, livssyn og etikk for barnetrinnet

Inn i livet er et læreverk for RLE-faget 1-7 trinn. RLE-fageter stort og omfattende, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevene møte kunnskapsstoffet med deres egen hverdag som utgangspunkt. Gjennom tekster og oppgaver gir vi elevene et tematisk og sammenlignende perspektiv på religioner, livssyn og etikk. Inn i livet er utarbeidet etter læreplanen fra 2008.

Inn i livet 5 Elevbok er organisert etter ulike temaer der alle religioner og livssyn blir presentert på en likeverdig måte. Tema i 5. klasse er:

filosofi og etikk
tid og tidsregning
høytider og merkedager
hellige tekster

Inn i livet 5 Elevbok inneholder mange og ulike oppgaver, noe som gir stor grad av variasjon og gjør det enklere å differensiere. De ulike oppgavetypene er markert med ikoner som tydelig viser elevene hva slags arbeid som er ventet av dem. For å hjelpe eleven i lesingen står nøkkelord og ordforklaringer i margen. Det fins også et fyldig stikkordsregister bak i boka. Oppsummeringsoppgaver til hvert kapittel gjør det enklere for eleven å repetere kunnskapsstoffet.

Inn i livet 5 Elevbok er flerårsbok.

Forfattere:
(Illustratør)
(Illustratør)
ISBN:
9788252174601
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Inn i livet
Trinn:
5
Inn i livet 5 elevbok BM