Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Hvordan organisasjoner fungerer, 5. utgave
Forfattere:
ISBN:
9788245025248
Utgitt:
Utgave:
5
Sider:
564
Verk:
Hvordan organisasjoner fungerer
Gå til ressurs
Hvordan organisasjoner fungerer, 5. utgave

Hvordan organisasjoner fungerer, 5. utgave

Den mest brukte læreboken i organisasjonsteori i Skandinavia kommer nå i ny utgave!

Bokens grunnleggende logiske struktur er beholdt. Den bygger på en helhetlig modell av organisasjoner, som introduseres i kapittel 1. Slik kan leseren allerede i første kapittel se hvordan alle temaene i boken står i forhold til hverandre. Tilbakemeldingene fra brukerne av boken, forteller at den helhetlige modellen fungerer godt, og gjør det lettere å relatere teori til egne erfaringer.

Arbeidsbok og casesamlingen blir også oppdatert i tråd med revisjonen. Likeså vil de fritt tilgjengelig multiple choice-oppgavene bli tilpasset ny utgave. Disse vil ligge på samme nettsted som før: www.fagbokforlaget.no/organisasjoner. Det vil som for tidligere utgaver også bli gjort tilgjengelig Power-Point-presentasjon til bruk for forelesere som bruker boken. Ressurssiden blir klar til semesterstart i august.

Siden publiseringen av 4. utgave i 2013 har organisasjonsfeltet vært preget av de store endringer som følger med utviklingen i digitalisering, informasjonsteknologi og sosiale medier. Disse teknologiske endringene påvirker både organisasjoners strategier og forretningsmodeller, deres strukturer og kulturer, samtidig som grunnleggende maktforhold forskyves. Denne utgaven av Hvordan organisasjoner fungerer oppsummerer og integrerer den mest sentrale forskningen på hvordan teknologien påvirker organisasjoner og organisatoriske prosesser.

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
619,-

Bøker i samme serie