Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Echo nettressurs lærer
Språk
Engelsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
0,-

Echo nettressurs lærer
Engelsk for ungdomstrinnet

Echo er et nytt og banebrytende læreverk for engelsk ungdomstrinn. Echo ser med friske øyne på den engelskspråklige virkeligheten slik den utspiller seg verden over. Tekstutvalget er ryggraden i alle læringsaktivitetene i Echo-universet.


Læringsaktivitetene og tekstutvalget er ordnet etter fire hovedtemaer: Identity, English Around the World, Citizenship og Indigenous Peoples. Tekstsamlingen inneholder fiksjon med oppgaver knyttet til hver tittel, sakprosa presenteres på nettressursen, alt i følge med varierte mulitimediale læringsaktiviteter.


Echo-universet bygger på fersk forskning særlig med tanke på vurderingspraksis og flerspråklighet som ressurs i engelskundervisningen. En av Echos hovedforfattere, professor Tony Burner, deler sine forskningsfunn om vurdering, og Burner viser også vei til beste vurderingspraksis og løfter frem de viktigste endringene i fagfornyelsen.


Det pedagogiske rammeverket settes i sammenheng med elevenes hverdag og oppfordrer til deltakelse i egen språklæring. I Echo er det enkelt å tilpasse læringsaktiviteter og tekstutvalg med tanke på differensiering og tverrfaglig samarbeid.


Lærerverktøyet inneholder:

  • Echo texts in English d-bok med innlest lyd
  • Undervisningsopplegg der du enkelt kan sortere etter tema, kompetansemål, ferdighet, nivå og tverrfaglighet
  • Planleggings- og vurderingstøtte
  • Presentasjon av ny læreplan i engelsk og høydepunkter fra lærerfaglig forskning biografisk register og bakgrunnstoff

Forfattere:
ISBN:
9788211032744
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Echo
Trinn:
8, 9, 10
Echo nettressurs lærer