Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Crossroads 10A  d-bok (REVISJON)
Forfattere:
ISBN:
9788211016669
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Crossroads
Trinn:
10
Digital ressurs
Crossroads 10A d-bok (REVISJON)

Crossroads 10A d-bok (REVISJON)
Engelsk for ungdomstrinnet

Crossroads 10A d-bok bygger i stor grad på intervjuer og opplevelser som er samlet gjennom forfatternes reiser i den engelskspråklige verden. Mange av tekstene er derfor autentiske og gir et realistisk bilde av verden vi lever i. Dgitalboka er delt inn i 8 kapitler: The Commonwealth of Nations, Living in the English-speaking World, Explore, The Blue Planet, Changes, Expressions, William Shakespeare og We are the Future. Varierte oppgaver og aktiviteter presenteres underveis.
 
Crossroads 10A d-bok kombinerer det beste fra den tradisjonelle læreboka med mulighetene som ligger i teknologien. Bøkene er tilpasset bruk på smarte tavler, nettbrett og PC og gir helt nye muligheter for elev og lærer. I den berikede utgaven finner du
innlest tekst gir lyd til elever som trenger støtte når de leser interaktive oppgaver - gjør undervisningen variert kapittelfilmer.

Digitalboka har også følgende funksjonalitet:
- Markering uthev ønsket tekst
- Bokmerke merk sider du vil finne raskt
- Notatfunksjon lag egne notater og samle dem et sted
- Klikkbar innholdsfortegnelse og søkefunksjon

Crossroads er et læreverk i engelsk for 8. 10. trinn. Verket er utviklet etter Læreplanverket for Kunnskapsløftet 2006 og etter justert fagplan i engelsk 2013.

Bøker i samme serie