Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Fag: Engelsk
Trinn: 8-10  
Læreplan: Kunnskapsløftet. Følger revidert læreplan i norsk fra 2013 
Komponenter per trinn: A-bok, B-bok, A-bok lettlest, A-bok (d-bok), lydbok, lærer-CD, lærerveiledning og nettressurs

Crossroads kombinerer aktuelle tema med autentiske intervjuer av mennesker fra den engelskspråklige verden. Igjen har forfatterne vært ute på reise og intervjuet mennesker fra ulike miljøer og kulturer. Dette har resultert i en revidert utgave av Crossroads.

Crossroads skiller seg fra andre læreverk ved at mesteparten av tekstmaterialet i A-boka er basert på autentiske møter og intervjuer. Disse samtalene finnes også som autentisk lydmateriell og er en del av verket. Crossroads kombinerer aktuelle tema med virkelige historier fra ungdommer på samme alder som målgruppen.

På 8. trinn møter vi ungdommer fra Storbritannia, på 9. trinn er det historier og tema fra USA og på 10. trinn går turen til andre engelskspråklige land -The Commonwealth. Denne internasjonale vinklingen gjør at elevene får et nært forhold til det engelske språk.

Hvorfor velge Crossroads?
- Engasjerende temaer
- Møter med virkelige mennesker i den engelsktalende verden
- Mange differensierte oppgaver
- Innholdsrik og strukturert grammatikkdel

Halvor Heger har hovedfag i engelsk fagdidaktikk og 20 års undervisningserfaring fra ungdomsskolen og videregående skole.

Nina Wroldsen har en mastergrad i kultur- og språkfagenes didaktikk med fordypning i engelsk. Hun har 15 års undervisningserfaring fra ungdomsskolen og videregående skole.

Crossroads har et omfattende nettsted. Her har vi samlet alt av ressurser elever og engelsklærere kan ønske seg.

Her finner du:

  • interaktive oppgaver
  • grammatikkoppgaver
  • lærerveiledningsstoff
  • filmtips
  • d-bøker
  • lydfiler

 

crossroads.portfolio.no/

Vurderingseksemplar: Ønsker du å se nærmere på Crossroads- bøkene? Vi sender vurderingseksemplar av de komponentene du er interessert i. Ta kontakt med markedsavdelingen: undervisning@fagbokforlaget.no om dette er aktuelt.

Tilgang d- bok: Ønsker du å kjøpe eller få prøvetilgang for å vurdere læreverkets digitale bok, ta kontakt med vår digitalavdeling: digitalt@fagbokforlaget.no

Skolebesøk og andre henvendelser: For mer informasjon om læreverket, skolebesøk og generelle henvendelser, ta kontakt med markedskonsulent Lena Borge: lena.borge@fagbokforlaget.no

Informasjon om læreverkets innhold: For spørsmål om læreverkets innhold, struktur og pedagogikk, ta kontakt med redaktør Cathrine Falck: cathrine.falck@fagbokforlaget.no

Tlf: 55 38 88 00

Bøker og digitale ressurser

lukk
Velg trinn
Velg språk
Vis kun