Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Innbundet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
989,-

Betongarbeid
vg2-vg3 betongfag

Betongarbeid er skrevet for elever i videregående skole, lærlinger og praksiskandidater. Den er oppdatert etter ny læreplan for vg3 betongfaget/opplæring i bedrift fra 2022.

Her får du en inngående beskrivelse av både det praktiske og det teoretiske som kreves av en betongfagarbeider. Med denne læreboka sikres du en god sammenheng mellom opplæring i skole og bedrift. Dette er den første komplette læreboka om betongfaget etter at de fire tidligere lærefaga ble slått sammen: betong- og grunnarbeid, forskaling, armering og betongindustri.

Målgruppen er elever innenfor yrkesfaglig fordypning på vg1 bygg- og anleggsteknikk, elever på vg2 betong og mur innenfor programfagene og yrkesfaglig fordypning og lærlinger i betongfaget. I tillegg er boka et oppslagsverk for erfarne betongfagarbeidere, og aktuell støttelitteratur for ingeniørstudenter. Boka har to deler:
  • Material- og produktlære 
  • Utførelse på byggeplass 
Læreverket består av en lærebok og en nettressurs. Til sammen utgjør disse et samlet læremiddel som sikrer at opplæringen kan varieres både i klasserom, verksteder, lærebedrifter og ved selvstudier.
Forfattere:
(Illustratør)
ISBN:
9788211037848
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
580
Verk:
Betong
Trinn:
VG2, VG3
Betongarbeid