Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Automatiseringsteknikk 2, d-bok
Forfattere:
ISBN:
9788211030955
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
390
Verk:
Automatiseringsteknikk (1.utgave)
Trinn:
3
Gå til ressurs
Automatiseringsteknikk 2, d-bok

Automatiseringsteknikk 2, d-bok
Praktisk reguleringsteknikk

Automatiseringsteknikk 2 handler om praktisk reguleringsteknikk. Boken dekker fagområdene dokumentasjon, pådragsorganer, PID-regulering, regulatorjustering, kaskaderegulering, foroverkobling, forholdsregulering, parameterstyring, prosessdata, klimaanlegg, CNC-styrte maskiner, instrumentrørlegging og vedlikeholdsteknikk.

Denne reviderte utgaven er utvidet med instrumentrørlegging og en ny dynamisk simulator om foroverkobling. Bokens teorier knytter praktisk anvendelse med nedlastbare tekniske spesifikasjoner til utstyr som behandles i boken. På bokens nettressurser kan brukeren finne konkretiserende animasjoner, videofilmer og laste ned dynamiske simulatorer.

Målgruppen for boken er VG2 og VG3 automatisering i videregående skole og elever på teknisk fagskole, eller på studieretninger der automatisering ikke er hovedfaget.

Bjørnar Larsen har undervist i automatiseringsfaget i skole og industri i en årrekke. Han har vært medlem i flere fagprøvenemnder i 18 år og har skrevet mer enn 30 lærebøker og kompendier for skole og industri.

Format
Språk
Digital ressurs i salg
Antall
215,-

Bøker i samme serie