Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Spansk
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
359,-

Voces del sur I
Libro de ejercicio

Voces del sur I passer for bruk i Spansk I (og deler av Spansk II) i ungdomsskolen og videregående skole, i voksenopplæring og på forkurs i spansk ved høyskoler og universiteter.

Arbeidsboka tilbyr mange og varierte oppgaver som er nært knyttet til kapitlene i tekstboka. Arbeidsboka presenterer også nye didaktiske og pedagogiske innfallsvinkler, hvor det kommunikative aspektet er i fokus. Grammatikken introduseres steg for steg med en progresjon som tilsvarer A1-A2.

Voces del sur er en lærebokserie i tre trinn i spansk for norsktalende:

- Hvert trinn består av ei tekstbok og ei arbeidsbok.
- Samtlige spanske tekster i læreverket er oversatt til norsk linje for linje, parallelt med den spanske teksten. Denne tilnærmingen fornyer spanskundervisningen - det blir lettere å forstå spansk, og det går raskere å lære nye ord.
- Hvert kapittel i tekstbøkene åpner med en sangtekst. Musikk er en døråpner inn til ulike kulturer, og sanger gir en språklig gevinst - vi husker dem lettere enn andre typer tekster.

www.vocesdelsur.no er lærebokseriens nettside. Her finnes lydfiler til alle tekstene på spansk, løsningsforslag til arbeidsoppgavene, lærerveiledning, forslag til arbeids-planer for et skoleår, ekstra informasjon relatert til hvert kapittel og sangene, m.m.

Forfattere:
ISBN:
9788232102594
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
262
Voces del sur I