Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Spansk
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
399,-

Voces del Sur II
Libro de ejercicios

Voces del sur II passer for bruk i Spansk II (og deler av Spansk III) i videregående skole, i voksenopplæring og på ulike kurs i spansk ved høyskoler og universiteter.

Arbeidsboka tilbyr mange og varierte oppgaver som er nært knyttet til kapitlene i tekstboka. Arbeidsboka presenterer også nye didaktiske og pedagogiske innfallsvinkler, hvor det kommunikative aspektet er i fokus. Grammatikkoppgavene har stigende vanskelighetsgrad, med en progresjon som tilsvarer B1-B2.

Voces del sur er en lærebokserie i tre trinn i spansk for norsktalende:

- Hvert trinn består av ei tekstbok og ei arbeidsbok. Bøkene byr på nye pedagogiske metoder og innfallsvinkler i spanskundervisningen.

- I hele Voces del sur I og i store deler av Voces del sur II er de spanske tekstene oversatt til norsk, parallelt med den spanske teksten. Denne tilnærmingen gjør det lettere å lære spansk, og det går raskere å lære nye ord.

- Tekstbøkene inneholder et rikt utvalg av spanske sangtekster. Musikk er en døråpner inn til ulike kulturer, og sanger gir en språklig gevinst vi husker dem lettere enn andre typer tekster.

Voces del sur formidler mangfoldet og den kulturelle rikdommen i ulike spansktalende samfunn. Samtidig har tekstene en problematiserende vinkling de belyser hvor forskjellig virkeligheten kan være for mennesker i ulike kulturelle kontekster.

Forfattere:
ISBN:
9788245020687
Utgitt:
Utgave:
1
Voces del Sur II