Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Fag: Engelsk
Trinn: Vg1.Studieforberedende utdanningsprogram
Læreplan: Kunnskapsløftet
Komponenter: Lærebok, CD og fagnettsted

Om Stunt
Stunt er et fleksibelt læreverk som gjør det lett for læreren å variere undervisningen. Det er lagt vekt på stor variasjon i tekstutvalget, både i tid, tema og sjanger. Stunt stimulerer interessen hos elevene for alt som har med engelsk og den engelskspråklige verden å gjøre: språk og utvikling av språket, litteratur, historie, politikk, verdier, globale emner, etniske grupper og urfolk. Læreverket utfordrer også elevene til å lære, evaluere, tenke, diskutere og se seg selv i forhold til hvert emne som blir presentert.

I CD-en som hører til læreverket er alle tekstene i grunnboka lest inn, og i tillegg til lytteøvelser. Lydfilene fra CD finnes også som nedlastbare lydfiler på fagnettstedet.

 

Hvorfor velge Stunt?
Hvorfor skal din skole velge Stunt som lærebok i engelsk? Stunt

  • Er temabasert
  • Er spenstig, ungdommelig og ryddig
  • Har grammatikkdel i egne kapitler
  • Har unikt tekstutvalg i tid og sjanger
  • Har tfordrende oppgaver
  • Oppfordrer elevene til selvrefleksjon
  • Har et stort og velutviklet fagnettsted

Kristin Elaine Maage Areklett har en Bachelor of Arts fra University of Wisconsin og er can.philol. fra Universitetet i Oslo med fagene engelsk, fransk og tysk. Hun har siden 1995 arbeidet som lektor ved Kristelig Gymnasuim i Oslo, og har undervisningserfaring fra voksenopplæring, høgskole og universitet.

Øystein Hals underviser i engelsk på Oslo Handelsgymnasium. han har også arbeidet som oversetter, språkvasker og korrekturleser. Hals har utdanningen sin fra Universitetet i Oslo, NTNU, Høgskolen i Agder og Høgskolen i Østfold. 

Kristin Lindaas underviser i norsk og engelsk på Nordstrand videregående skole. Hun har også arbeidet i ungdomsskolen og har undervist norsk som andrespråk for voksne. Lindaas er cand.philol og har utdanningen sin fra Universitetet i Oslo og University of York.

Hilde Tørnby har en Bachelor of Arts fra Augustana College, Sioux Falls og er cand.philol fra Universitetet i Oslo med fanene englesk og matematikk. Nå arbeider hun ved lærerutdanningen ved Høgskolen i Oslo. Tørnby har arbeidet som lektor i den videregående skolen fra 1994-2006, både i Trøndelag og Oslo.

Fagnettsted

På fagnettstedet til Stunt finner eleven ulike interaktive oppgaver knyttet til tema i de ulike kapitlene. Mange av oppgavene er knyttet til internettsider der eleven kan finne mer informasjon om emnet. Elevnettstedet har også en samling lenker som kan være nyttige til ulike formål som for eksempel aviser, ordbøker og grammatikksider. Lærerne finner lysbildepresentasjon til de ulike kapitlene, forenklede versjoner av tekstene, fasit til oppgaver og forslag til undervisningsopplegg, forslag til årsplan og skjema til bruk i undervisninga.

Trykk her for å gå til fagnettstedet: stunt.samlaget.no

Vurderingseksemplar
Vi sender gjerne vurderingseksemplar av læreverket, ta kontakt med markedsavdelingen: undervisning@fagbokforlaget.no

Andre henvendelser
For mer informasjon om læreverket og generelle henvendelser, ta kontakt med markedskonsulent Hilde Kristoffersen: h.kristoffersen@fagbokforlaget.no. Tlf: 90696127.

Informasjon om læreverkets innhold
For spørsmål om læreverkets innhold, struktur og pedagogikk, ta kontakt med redaktør Cathrine Falck. cathrine.falck@fagbokforlaget.no Tlf: 97057412. 

Bøker og digitale ressurser

lukk
Velg trinn
Velg språk
Vis kun