Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Fag: Salg, service og reiseliv
Trinn: Vg1
Læreplan: Fagfornyelsen
Komponenter: Lærebøker: Forretningsdrift, Markedsføring og innovasjon og Kultur og samhandling, digitale bøker og nettressurs

Klikk her for å bestille vurderingseksemplar, prøvetilganger og holde deg oppdatert om læreverket Salg, service og reiseliv!

Læreverket består av tre bøker, en bok for hvert av programfagene. Bøkene har ett kapittel for hvert kompetansemål. Hvert kapittel er delt i to. Det innledes med en aktuell historie fra yrkeslivet. Kapitlets andre del er en klassisk lærebokdel med begrepsavklaring. Vi har lagt stor vekt på eksempelhistorien som vil gi eleven en intuitiv forståelse av viktige arbeidsområder. Og innlæringen av begreper blir lettere når begrepene knyttes til en historie som elevene forstår.

Verket består dessuten av en digital ressurs med instruksjonsvideoer, oppgaver og ordforklaringer.

Informasjon om læreverket
For mer informasjon om læreverket og generelle henvendelser, ta kontakt med markedskonsulent Hilde Kristoffersen: h.kristoffersen@fagbokforlaget.no. Telefon: 90696127.

Informasjon om læreverkets innhold
For spørsmål om læreverkets innhold, ta kontakt med redaktør Dag Grønnestad: dag.groennestad@fagbokforlaget.no. Telefon: 97554844

Vurderer din skole å bytte læreverk i forbindelse med fagfornyelsen? Da bør du få med deg dette webinaret. På 30 minutter får du en innføring i Salg, service og reiseliv Vg1 og hvordan det er tilpasset Fagfornyelsen. Du vil få vite hvordan verket er bygget opp, hvordan du kan benytte det i undervisningen og hvilke komponenter som finnes.

Under webinaret viser vi deg hvordan du kommer i gang på 1-2-3.

Meld deg på her:
Webinar, Salg, service og reiseliv 20. april 

 

KULTUR OG SAMHANDLING

FORETNINGSDRIFT

MARKEDSFØRING OG INNOVASJON