Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Fag: Salg, service og reiseliv
Trinn: Vg1
Læreplan: Fagfornyelsen
Komponenter: Lærebøker: Forretningsdrift, Markedsføring og innovasjon og Kultur og samhandling, digitale bøker og nettressurs

Verket er dessverre forsinket og ny utgivelsesdato er våren 2021. NB!!!
Dette beklager vi og gjør det vi kan for å tilby innhold til i undervisningen. Dette legger vi samlet ut på en side og som blir oppdatert straks vi har noe nytt å tilby. Innholdet finner dere her: https://salgservicereise.squarespace.com/ 

Klikk her for å bestille vurderingseksemplar, prøvetilganger og holde deg oppdatert om læreverket Salg, service og reiseliv!

Læreverket består av tre bøker, en bok for hvert av programfagene. Bøkene har ett kapittel for hvert kompetansemål. Hvert kapittel er delt i to. Det innledes med en aktuell historie fra yrkeslivet. Kapitlets andre del er en klassisk lærebokdel med begrepsavklaring. Vi har lagt stor vekt på eksempelhistorien som vil gi eleven en intuitiv forståelse av viktige arbeidsområder. Og innlæringen av begreper blir lettere når begrepene knyttes til en historie som elevene forstår.

Verket består dessuten av en digital ressurs med instruksjonsvideoer, oppgaver og ordforklaringer.

Ingvill Kalvik er lektor med tilleggsutdanning ved Bodø videregående skole. Hun har undervist i salg, service og reiselivsfag på alle nivåer siden 2007, og holder kurs for praksiskandidater som skal ta fagbrev. Hun underviser også i markedsføring og ledelse, psykologi og reiseliv og språk på studiespesialiserende program. Hun har fagbrev i reiselivsfaget og i salgsfaget, og har mange års erfaring fra salgs- og reiselivsyrker. Hun har skrevet nettboka Reiseliv sammen med Odd Roar Lange.

Bjørn Hallvard Grinde er lektor i undervisningsvitenskap og har undervist i salg, service og sikkerhetsfag siden 2012 ved Nordahl Grieg og Stend videregående skoler. Han har mange års erfaring som servicemedarbeider ved Bergen lufthavn Flesland.
Odd Roar Lange er en prisbelønt reiselivsjournalist, og står bak reisenettsiden Thetravelinspector.no. Han har skrevet en rekke reisebøker, blant andre Den beste reisehåndboka og nettboka Reiseliv sammen med Ingvill Kalvik.
Maria Amelie er født i Russland og har mastergrad i kulturstudier fra NTNU. Hun har mange års erfaring som journalist, og er prisbelønt for sitt arbeid med gründervirksomhet. Hun har skrevet flere bøker, blant annet Ulovlig norsk.

Våre webinarer er nå avsluttet, men du kan se opptak av webinaret med presentasjon av Salg, service og reiseliv her

https://vimeo.com/409796799

 

Informasjon om læreverket
For mer informasjon om læreverket og generelle henvendelser, ta kontakt med markedskonsulent Hilde Kristoffersen: h.kristoffersen@fagbokforlaget.no. Telefon: 90696127.

Informasjon om læreverkets innhold
For spørsmål om læreverkets innhold, ta kontakt med redaktør Dag Grønnestad: dag.groennestad@fagbokforlaget.no. Telefon: 97554844

Å binde seg til et læreverk man skal benytte i mange år fremover er utfordrende. 
For å gjøre valget enklere, tilbyr vi våre nye læreverk til fagfornyelsen med fornøyd-garanti i 2020.

Det betyr at dere i ro og mak kan bruke høsten til å vurdere om læreverket passer i deres undervisning. Om dere ikke er fornøyde, refunderer vi kjøpet og verket kan leveres tilbake uten returkostnader.
LES MER OM VÅR FORNØYD-GARANTI HER