Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Fag: Salg, service og reiseliv
Trinn: Vg1
Læreplan: Fagfornyelsen
Komponenter: Lærebøker: Forretningsdrift, Markedsføring og innovasjon og Kultur og samhandling, digitale bøker og nettressurs

Læreverket består av tre bøker, en bok for hvert av programfagene. Bøkene har ett kapittel for hvert kompetansemål. Hvert kapittel er delt i to. Det innledes med en aktuell historie fra yrkeslivet. Kapitlets andre del er en klassisk lærebokdel med begrepsavklaring. Vi har lagt stor vekt på eksempelhistorien som vil gi eleven en intuitiv forståelse av viktige arbeidsområder. Og innlæringen av begreper blir lettere når begrepene knyttes til en historie som elevene forstår.

Verket består dessuten av en digital ressurs med instruksjonsvideoer, oppgaver og ordforklaringer.

Ingvill Kalvik er lektor med tilleggsutdanning ved Bodø videregående skole. Hun har undervist i salg, service og reiselivsfag på alle nivåer siden 2007, og holder kurs for praksiskandidater som skal ta fagbrev. Hun underviser også i markedsføring og ledelse, psykologi og reiseliv og språk på studiespesialiserende program. Hun har fagbrev i reiselivsfaget og i salgsfaget, og har mange års erfaring fra salgs- og reiselivsyrker. Hun har skrevet nettboka Reiseliv sammen med Odd Roar Lange.

Bjørn Hallvard Grinde er lektor i undervisningsvitenskap og har undervist i salg, service og sikkerhetsfag siden 2012 ved Nordahl Grieg og Stend videregående skoler. Han har mange års erfaring som servicemedarbeider ved Bergen lufthavn Flesland.

Våre webinarer er nå avsluttet.

 

Å binde seg til et læreverk man skal benytte i mange år fremover er utfordrende. 
For å gjøre valget enklere, tilbyr vi våre nye læreverk til fagfornyelsen med fornøyd-garanti i 2021.

Det betyr at dere i ro og mak kan bruke høsten til å vurdere om læreverket passer i deres undervisning. Om dere ikke er fornøyde, refunderer vi kjøpet og verket kan leveres tilbake uten returkostnader.
LES MER OM VÅR FORNØYD-GARANTI HER

Informasjon om læreverket
For mer informasjon om læreverket og generelle henvendelser, ta kontakt med markedskonsulent Hilde Kristoffersen: h.kristoffersen@fagbokforlaget.no. Telefon: 90696127.

Informasjon om læreverkets innhold
For spørsmål om læreverkets innhold, ta kontakt med redaktør Dag Grønnestad: dag.groennestad@fagbokforlaget.no. Telefon: 97554844

Bøker og digitale ressurser

lukk
Velg trinn
Velg språk
Vis kun