Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Fag: Engelsk
Trinn: Vg1 SF
Læreplan: Kunnskapsløftet. Følger revidert læreplan.
Komponenter: d-bok (digital bok) i fleksibelt format

Om New Stunt

Vårt nye engelskverk New Stunt d-bok for Vg1 er et oppdatert og moderne læreverk i digitalt format. New Stunt gir elevene god variasjon av tekst og oppgaver fra den engelskspråklige verden, alt samlet på ett sted.

New Stunt d-bok er en fleksibel digitalbok som gjør det lett for læreren å variere undervisningen. Det er lagt vekt på stor variasjon i tekstutvalget, både i tid, tema og sjanger. Boka er spenstig, ungdommelig og ryddig. Illustrasjoner og bilder spiller sammen med tekstene.

New Stunt d-bok kombinerer det beste fra den tradisjonelle læreboka med mulighetene som ligger i teknologien. Bøkene er tilpasset bruk på smarte tavler, nettbrett og PC og gir helt nye muligheter for elev og lærer. I den berikede utgaven finner du:
• innlest lyd
• filmer med representanter fra engelskspråklige land
• interaktivt verdenskart
• ordliste
• interaktive oppgaver
• lenker til andre relevante nettressurser og media
• nyttige funksjoner som notat, utheving, bokmerke
New Stunt d-bok er utviklet etter Læreplanverket for Kunnskapsløftet 2006 og etter justert fagplan i engelsk 2013.

“Use New Stunt as a springboard to better your skills, deepen your understanding and prepare you for striking feats of strength in your first year of secondary education, and beyond.”

Kristin Elaine Maage Areklett har en Bachelor of Arts fra University of Wisconsin og er can.philol. fra Universitetet i Oslo med fagene engelsk, fransk og tysk. Hun har siden 1995 arbeidet som lektor ved Kristelig Gymnasuim i Oslo, og har undervisningserfaring fra voksenopplæring, høgskole og universitet.

Øystein Hals underviser i engelsk på Oslo Handelsgymnasium. han har også arbeidet som oversetter, språkvasker og korrekturleser. Hals har utdanningen sin fra Universitetet i Oslo, NTNU, Høgskolen i Agder og Høgskolen i Østfold. 

Kristin Lindaas underviser i norsk og engelsk på Nordstrand videregående skole. Hun har også arbeidet i ungdomsskolen og har undervist norsk som andrespråk for voksne. Lindaas er cand.philol og har utdanningen sin fra Universitetet i Oslo og University of York.

Hilde Tørnby har en Bachelor of Arts fra Augustana College, Sioux Falls og er cand.philol fra Universitetet i Oslo med fanene englesk og matematikk. Nå arbeider hun ved lærerutdanningen ved Høgskolen i Oslo. Tørnby har arbeidet som lektor i den videregående skolen fra 1994-2006, både i Trøndelag og Oslo.

Tilgang
For å kjøpe tilgang til New Stunt, ta kontakt med vår digitalavdeling på digitalt@fagbokforlaget.no.

Andre henvendelser
For mer informasjon om læreverket og generelle henvendelser, ta kontakt med markedskonsulent Hilde Kristoffersen: h.kristoffersen@fagbokforlaget.no Tlf: 90696127.

Informasjon om læreverkets innhold
For spørsmål om læreverkets innhold, struktur og pedagogikk, ta kontakt med redaktør Cathrine Falck. cathrine.falck@fagbokforlaget.no Tlf: 97057412. 

Bøker og digitale ressurser

lukk
Velg trinn
Velg språk
Vis kun