Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Hva er et digitalt læreverk?

I våre digitale læreverk har vi samlet alle komponenter som finnes i et læreverk i en digital pakke. Pakkene inneholder digitale bøker (d-bok) og nettressurser. Alt du trenger til undervisningen samlet på ett sted.

Hva er en d-bok?

d-bok er navnet på digitale bøker fra Fagbokforlaget. Disse har et sett med kjernefunksjonaliteter som søk, utheving, mulighet for notering og favorittmerking av sider for raskt å komme til repetisjonsstoff, enten det skulle være for prøven eller til arbeid med hjemmeleksen. I de fleste nye d-bøker får man også lydstøtte.

Hva er en nettressurs?

Alle våre nettressurser er tett knyttet til det enkelte læreverk. Her ligger det hjelpemidler for lærer og elev til forberedelser, øving og repetisjon. Innholdet varierer fra læreverk til læreverk.

Intertekst er et markedsledende læreverk i norsk SF vg1 til vg3, nyskrevet til fagfornyelsen (LK20). Intertekst har fått ny struktur med større vekt på praktisk arbeid og konkrete redskaper i klasserommet.

I denne digitale pakken får du alle komponentene i Intertekst vg1-vg3. Fullverdige digitale bøker (d-bøker) med innlest lyd og nettressurser for både lærer og elev. 

Intertekst digitalt læreverk inneholder:

Intertekst Vg1 digital bok (d-bok med innlest lyd)
Intertekst Vg2 digital bok (d-bok med innlest lyd) Kommer april 2021
Intertekst VG2 digital bok (d-bok med innlest lyd) Kommer april 2022
Intertekst nettressurs elev
Interekst nettressurs lærer                                       

I nye Weiter geht’s møter elevene et moderne tysk språk med aktualisert innhold som følger kjerneelementene i fagfornyelsen. I Weiter geht’s er det viktig at elevene skal kunne uttrykke egne ønsker, meninger og følelser, samt lære å samhandle om dagligdagse temaer.

I denne digitale pakken får du digitale bøker (d-bok), lydbok og omfattende nettressurser for både lærer og elev. 

Weiter geht’s digitalt læreverk inneholder:

Weiter geht’s Tekst- og arbeidsbok, digital bok (d-bok)
Weiter geht’s Arbeidsgrammatikk, tavlebok og vurderingseksemplar til lærer (d-bok), vi anbefaler trykt utgave til elevene
Weiter geht’s lydbok
Weiter geht’s nettressurs
Skriv bedre tysk, (d-bok)

Bøker og digitale ressurser

lukk
Velg trinn
Velg språk
Vis kun