Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Veiledning i grupper
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
499,-

Veiledning i grupper

Det å drive veiledning i grupper kan gjøres både enkelt og humørfylt. Med nærmere 50 øvelser og metoder utfordrer forfatteren leserne til å hive seg ut i gruppeveiledning i skolen. Å jobbe med en hel gruppe er utfordrende og nyttig. Det åpner for mange refleksjoner og oppdagelser og kan også være nøkkelen til å nå elever vi ellers ikke ser.

Boken presenterer først en kortfattet oversikt over hvorfor og hvordan drive veiledning i grupper. I bokens siste halvdel gis eksempler på ulike øvelser og metoder for å aktivisere og hente fram ressursene i en gruppe. Underveis i boken inviteres leseren til refleksjon over egen veiledningspraksis.

Veiledning i grupper er basert på forfatterens erfaringer med å jobbe med karriereveiledning både individuelt og i grupper i det norske skolesystemet. Boken henvender seg i all hovedsak til karriereveiledere, rådgivere og lærere, men er også nyttig for alle som arbeider med mennesker og veiledning.


Kjersti Dovland arbeider som karriereveileder og coach. Hun har hovedfag i pedagogikk fra NTNU, har studert veiledning og coaching og har videreutdanning i rådgivning. Hun har også utdanning i NLP-coaching. Hun har jobbet som journalist og lærer og har lang undervisningserfaring. Gjennom sitt firma Dialogverkstedet Drammen holder hun kurs, foredrag og innlegg om karriereveiledning både individuelt og gruppevis.

www.dialogverkstedet.no


«Dovlands bog er en glimrende introduktion til gruppevejledning»
Vejlederen (Danmark)

Forfattere:
ISBN:
9788245012743
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
181
Veiledning i grupper