Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Studievalg
Språk
Bokmål
Format

Heftet

På lager - sendes nå
199,-

Studievalg
For deg som skal søke høyere utdanning

Noen valg er viktigere enn andre.

Du som leser dette, vurderer kanskje å søke høyere utdanning. Men hvilke studier finnes? Og hva bør du legge vekt på når du velger? Hvor finner du informasjon? Hva kan du jobbe med? Hva er det egentlig du vil?

Spørsmålene er mange, og i denne boka får du hjelp til å finne svar. Du får oversikt over dine muligheter og et solid grunnlag for å ta et godt studievalg.

Studievalg er det naturlige startstedet for deg som skal søke høyere utdanning.

Elisabeth Josefine Lackner har studert ved Universitetet i Oslo og Humboldt-Universität zu Berlin og har en mastergrad i utdanningsvitenskap. Hun har jobbet i Association of Norwegian Students Abroad (ANSA) som konsulent og er i dag avdelingsleder i Seksjon for kommunikasjon og studentinformasjon ved UiO.

Hedvig Lie Nygaard har studert ved universitetene i Oslo og Bergen og har hovedfag i psykologi fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Hun har lang erfaring med veiledning i utdanningsvalg, spesielt rettet mot ungdom med minoritetsbakgrunn og voksne innvandrere. Hun er i dag rådgiver og ansvarlig for Mangfold i Fokus i Akademia (MiFA) ved UiO.

 

Forfattere:
ISBN:
9788245020984
Utgitt:
Utgave:
1
Studievalg