Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
549,-

Støttebok i Matematikk 1 & 2 for ingeniørstudenter

Denne boken er skrevet for å hjelpe deg som student i Bachelor i teknologi (ingeniør) med å tilegne deg de matematikkunnskapene som kreves til eksamen og som fungerende ingeniør. Det er ikke meningen at den skal erstatte pensumboken, men heller være et supplerende og lettere tilgjengelig verk på et enkelt og godt norsk.

Boken består av følgende hoveddeler:
  • Forkurs og grunnleggende emner
  • Analyse
  • Lineær algebra
  • Videregående analyse

Hvert kapittel har kontrollspørsmål og oppgaver. Fasit/løsningsforslag finnes i siste halvdel av boken.
Boken har vært brukt som støttelitteratur (kompendium) i matematikkundervisningen i Matematikk 1 og Matematikk 2 for ingeniørstudentene ved Høgskulen på Vestlandet og andre høgskoler i en årrekke, og har vært gjennom en rekke forbedringer basert på studenters og lærerkollegers tilbakemeldinger.

Amir Hashemi foreleser i matematikk ved Høgskulen på Vestlandet. Han tok hovedfag i anvendt matematikk i 1995 ved Universitetet i Bergen, og har siden undervist matematikk og statistikk ved de ulike ingeniørstudieretningene ved Høgskulen på Vestlandet (Høgskolen i Bergen). Hashemi har i tillegg vært tilknyttet Matematisk institutt ved Universitetet i Bergen fra 2004 i en bistilling der han har undervist brukerkurs og grunnkurs i matematikk. Han har
vunnet foreleserprisen ved HiB i studieåret 1998–1999 og ved UiB i studieåret 2005–2006. Hans forskningsfelt er matematikk- og programmeringsdidaktikk.
Forfattere:
ISBN:
9788245046878
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
300
Støttebok i Matematikk 1 & 2 for ingeniørstudenter