Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

På lager - sendes nå
389,-

Skriv en fagbok!
En bruksbok for deg som skal skrive sakprosa

Dette er en bok om å skrive. Forfatteren har selv lang erfaring som skriver, og presenterer her noen grunnleggende ferdigheter i skrivehåndverket. Hans mål er å bidra til at også fagskrivere, som ofte følger den mer regelstyrte akademiske skriveformen, kan utvikle en friere form som bygger på god formidling gjennom en fortellende skrivestil.

Et hovedbudskap er at det å skrive er en kreativ aktivitet og et håndverk som man kan lære seg ved å trene. Skrivingen er skapende virksomhet, selv om den handler om fag, forskning og teori.

Å skrive en fagbok er å stikke hodet fram. Noen gjør det uten videre. Andre må jobbe med seg selv først, enten det er for å våge å ta rommet eller for å utvikle seg som skriver. I denne boka får den uerfarne fagskriveren tips til å arbeide både med sine skriveferdigheter og med å styrke sin tro på egen skriving.

Boka inneholder mange eksempler og tips til formidling av fag.

Jan Storø er dosent i sosialpedagogikk ved Institutt for sosialfag, OsloMet. Han underviser på bachelorutdanningen til barnevernpedagog og er spesielt opptatt av sosialpedagogikk, vitenskapsteori, språk, fagskriving – og film. Storø har skrevet flere lærebøker og artikler, noen av dem om å skrive fram faget sitt. Han holder også skrivekurs.
Forfattere:
ISBN:
9788245039863
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
204
Skriv en fagbok!