Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Signatur 3
Forfattere:
ISBN:
9788252171334
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
415
Trinn:
VG3
Signatur 3

Signatur 3
tekstsamling : norsk påbygging studiekompetanse

Signatur. Norsk for yrkesfaglig utdanningsprogram Vg1 og Vg2. Norsk påbygging Vg3.

- Markedslederen nå i ny utgave!
- Ny og spenstig Signatur kommer våren 2013 i tråd med den nye læreplanen i norsk
- Ryddig og oversiktlig
- Nyskapende digital lærerressurs som elevene har stor glede av
- Elevnær og konkret

Signatur
er skrevet for norsk for yrkesfaglig utdanningsprogram Vg1 og Vg2. Verket er enkelt og oversiktlig, og gir et godt grunnlag for å kunne gå videre med norsk påbygging i Vg3. Signatur stimulerer elevene til å bli aktive deltakere i skole- og samfunnsliv.

Signatur har en tematisk kapittelinndeling som følger temaene i læreplanen. Alle kapitlene har varierte oppgaver som hjelper elevene til å forstå og utdype innholdet i lærestoffet. Det er et godt og variert utvalg av skjønnlitterære tekster og sakprosatekster, nøye valgt ut fra temaene i den nye læreplanen. Dette gjør det enkelt for både elev og lærer å se sammenhengen i norskfaget, for eksempel i arbeidet med det historiske og sammenliknende perspektivet.

Signatur påbygging Vg3 er et verk som sammenfatter norsk Vg2 og Vg3 for dem som tar påbyggingskurset. Verket har en oversiktlig og tematisk oppbygging som gjør det mulig å komme gjennom mye stoff på ett år. Hvert kapittel viser til hvilket mål i læreplanen elevene skal arbeide med.

Signatur er skrevet av lektorer med bred erfaring med å undervise i norsk for yrkesfaglige utdanningsprogram i videregående skole.

Komponenter:

Grunnbok
Arbeidsbok
Ressursperm for læreren
<a href="http://signatur.samlaget.no/">
Fagnettsted</a>
Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
599,-