Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Senior power
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
489,-

Senior power
styrketrening for eldre

Når man blir eldre, henger kanskje ikke kroppen med på samme måte som tidligere. Kanskje mangler man de siste kreftene i beina for å komme seg opp den bratte bakken, eller så har man gjerne ikke nok styrke i armene til å måke snø utenfor garasjen. Dette er helt naturlig og rammer oss alle i takt med at vi blir eldre. 


Men det finnes en måte å bryte trenden på. Styrketreningen er minst like bra for helsen som kondisjonstrening - om ikke bedre - og reduserer også risikoen for å rammes av for eksempel demens, fedme og hjerte-/karsykdommer. 

Senior power - styrketrening for eldre inneholder omfattende treningsprogrammer med styrkeøvelser som er enkle å utføre både hjemme og på treningssenteret. 

Michail Tonkonogi er professor i medisinsk vitenskap ved Högskolan Dalarna og en av Sveriges fremste eksperter og forskere innenfor fysisk trening og helse. 

Helena Bellardini er høyskoleadjunkt i medisinsk vitenskap og forsker innenfor området fysisk aktivitet for eldre voksne. Helena er utdannet fysioterapeut og er en anerkjent ekspert innenfor test- og treningslære.

Forfattere:
(Oversetter)
ISBN:
9788272862465
Utgitt:
Utgave:
1
Senior power