Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
639,-

Psykologi for sykepleiere

Psykologi for sykepleiere introduserer psykologiske teorier og begrep som er viktige for forståelsen av mennesket som pasient, pårørende og sykepleier. Hovedhensikten med boken er å gi leseren en bedre innsikt i hvordan mennesker fungerer på et psykologisk plan og gi støtte til de vurderingene en sykepleier må gjøre i sin daglige yrkesutøvelse.

Ambisjonen er å understøtte sykepleierens bruk av psykologiske teorier med utgangspunkt i eget profesjonsansvar og det omsorgsvitenskapelige perspektivet som profesjonen lener seg på. 

Denne nye utgaven er gjennomgående oppdatert. En annen nyhet i denne utgaven er fortellingen om Kim som dukker opp i alle kapitlene. Fortellingen vokser fram og utdypes gjennom eksempler og refleksjonsoppgaver. 

Målgruppen er bachelorstudenter i sykepleie, men boken vil være nyttig for andre helsefagstudenter og yrkesaktive sykepleiere.

Lena Wiklund Gustin er offentlig godkjent sykepleier med videreutdanning i psykisk helsearbeid. Hun er også godkjent psykoterapeut. Nå arbeider hun som professor II ved Universitetet i Tromsø –  Norges arktiske universitet (Campus Narvik) samt som dosent ved Mälardalens högskola i Sverige.

Digitalt tilleggsmateriale: 
https://site.uit.no/psykhel/ (Psykisk helseportal) finnes miniforelesninger, refleksjonsspørsmål og en egentest som støtte til læring. Her finnes også en lærermodul med forlag til undervisningsaktiviteter. 

Forfattere:
(Oversetter)
ISBN:
9788245035520
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
307
Psykologi for sykepleiere