Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Psykologi for sykepleiere
Forfattere:
(Oversetter)
ISBN:
9788245035520
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
307
Psykologi for sykepleiere

Psykologi for sykepleiere

Psykologi for sykepleiere introduserer psykologiske teorier og begrep som er viktige for forståelsen av mennesket som pasient, pårørende og sykepleier. Hovedhensikten med boken er å gi leseren en bedre innsikt i hvordan mennesker fungerer på et psykologisk plan og gi støtte til de vurderingene en sykepleier må gjøre i sin daglige yrkesutøvelse.

Ambisjonen er å understøtte sykepleierens bruk av psykologiske teorier med utgangspunkt i eget profesjonsansvar og det omsorgsvitenskapelige perspektivet som profesjonen lener seg på. 

Denne nye utgaven er gjennomgående oppdatert. En annen nyhet i denne utgaven er fortellingen om Kim som dukker opp i alle kapitlene. Fortellingen vokser fram og utdypes gjennom eksempler og refleksjonsoppgaver. 

Målgruppen er bachelorstudenter i sykepleie, men boken vil være nyttig for andre helsefagstudenter og yrkesaktive sykepleiere.


Lena Wiklund Gustin er offentlig godkjent sykepleier med videreutdanning i psykisk helsearbeid. Hun er også godkjent psykoterapeut. Nå arbeider hun som professor II ved Universitetet i Tromsø –  Norges arktiske universitet (Campus Narvik) samt som dosent ved Mälardalens högskola i Sverige.

Digitalt tilleggsmateriale: 
https://site.uit.no/psykhel/ (Psykisk helseportal) finnes miniforelesninger, refleksjonsspørsmål og en egentest som støtte til læring. Her finnes også en lærermodul med forlag til undervisningsaktiviteter. 

Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
589,-