Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Praktiske sykepleieferdigheter
Forfattere:
(Illustratør)
(Illustratør)
ISBN:
9788245009989
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
306
Praktiske sykepleieferdigheter

Praktiske sykepleieferdigheter

Sykepleie er et utøvende yrke som i stor grad dreier seg om praktiske ferdigheter. Sykepleieren handler og vurderer situasjonen etter prinsipper, teoretisk kunnskap, erfaringskunnskap og pasientens tilstand, opplevelse og reaksjoner.

I denne boka beskrives sykepleieferdighetene på en slik måte at nødvendig bakgrunnskunnskap og grunnleggende prinsipper kommer tydelig frem med faglige begrunnelser. De enkelte kapitlene gir en god og detaljert beskrivelse av den aktuelle ferdigheten.

Boka er skrevet i en lettfattelig og enkel form. Pasienteksempler og refleksjonsspørsmål hjelper studentene til forståelse for stoffet. Boka er rikt illustrert med tegninger og fotografier.

Målgruppen er først og fremst studenter som tar grunnutdanning i sykepleie, men store deler av boka vil også være aktuelle i utdanning og etterutdanning av hjelpepleiere og omsorgsarbeidere.

Jørn Stordalen
er utdannet sykepleier og har embetseksamen i sykepleievitenskap. Han er førstelektor ved Høgskolen i Agder, fakultet for helse og idrett, og har mange års erfaring fra undervisning og veiledning i sykepleieferdigheter. Han har også skrevet boken Den usynlige fare – lærebok i hygiene.Jørn Stordalen
har tidligere gitt ut disse bøkene på Fagbokforlaget:

Den usynlige fare (1997)
Den usynlige fare, 2. utgave (2001)
Praktiske sykepleieferdigheter (2003)
Den usynlige fare, 3. utgave (2005)
Den usynlige fare, 4. utgave (2009)
Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
529,-