Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Personalledelse og arbeidsrett
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
739,-

Personalledelse og arbeidsrett

Hvorfor blir noen sjefer? Ofte bare fordi de er flinke i jobben sin. Mange får personalansvar uten å ha spesielle kunnskaper eller ambisjoner om å lede andre. Hvordan skal de da kunne løse lederens små og store utfordringer i hverdagen?

Personalledelse og arbeidsrett henvender seg til ledere og forklarer arbeidslivets regler på en enkel måte. Blant temaer som tas opp, er rekruttering, arbeidstid, sykefravær, omorganisering, overvåkning, virksomhetsoverdragelse, innleie av arbeidskraft, arbeidsmiljøspørsmål, sosiale medier og varsling.

Boken kommenterer virkelige hendelser i norsk yrkesliv, skisserer de arbeidsrettslige sidene og gir praktiske råd om hvordan en leder best bør opptre.

Boken er skrevet for ledere og mellomledere i private og offentlige virksomheter samt studenter innen økonomi- og organisasjonsfag.

ELIN ØRJASÆTER er førstelektor i HR på Høyskolen Kristiania og kommentator på egen blogg http://orjas.no. Hun er tidligere hodejeger, personaldirektør og forhandler i fagforening og har utgitt flere bøker.

BIRGITTE STENBERG KRAVIK har i mange år jobbet med arbeidsrettslige problemstillinger, primært som rådgiver for arbeidsgiversiden, først som advokat i Advokatfirmaet Schjødt AS, og nå som ansatt i NHO Service, en landsforening i NHO.

TROND STANG er advokat og partner i  Advokatfirmaet Schjødt AS, der han har ledet arbeidslivsavdelingen i en årrekke. Han har omfattende erfaring med forhandlinger og tvister for domstolene.

Forfattere:
ISBN:
9788245024876
Utgitt:
Utgave:
3
Sider:
450
Personalledelse og arbeidsrett